Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bundesliga heyecanı beinsportsta başlıyor

Avrupa’nın en prestijli liglerinden Almanya Bundesliga’da yeni sezon heyecanı yine beIN SPORTS ekranlarında olacak. 
 

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk düğümü son saniyeye kadar çözülmeyen Bundesliga’da son şampiyon Bayern Münih, 18 Ağustos Cuma akşamı 21.30’da Werder Bremen ile deplasmanda karşılaşacak. 
 


Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçıran Borussia Dortmund ise cumartesi saat 19.30’da başlayacak maçta evinde Köln’ü ağırlayacak. Hamburg, Schalke 04 ve Kaiserslautern gibi Alman futbolunun köklü kulüplerinin mücadele ettiği Bundesliga 2 de beIN SPORTS’ta yayınlanacak. 
 
 Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, Avrupa’nın en önemli liglerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta start alan İngiltere Premier Lig ve Fransa Lig 1’den sonra bu hafta da Alman Bundesliga’nın 61’inci sezonunda perde açılıyor. 
 
Harry Kane, Leroy Sane, Upamecano, Alphonso Davies, Kim Min-Jae, Julian Brand, Granit Xhaka, Dani Olmo, Sebastien Haller, Timo Werner gibi yıldızlar, tüm sezon beIN SPORTS ekranlarından sporseverlere ulaşacak. Ayrıca milli takımın yıldızları Ozan Kabak ve Salih Özcan da bu sezon Bundesliga'da mücadele edecek. 
 
Son 11 yılın şampiyonu Bremen deplasmanında 
Süper Kupa’da Leipzig’e 3-0 yenilerek büyük şok yaşayan, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih cuma (yarın) saat 21.30’da Werder Bremen deplasmanına konuk olacak. 
 
Maç beIN SPORTS 4 kanalından canlı yayınlanacak. Süper Kupa galibi Leipzig ise cumartesi günü saat 16.30’da Bayern Leverkusen ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. 
 
Şampiyonluğu son maçta kaçıran Borussia Dortmund cumartesi saat 19.30’da başlayacak maçta evinde Köln’ü ağırlarken, geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak Şampiyonlar Ligi bileti alan Union Berlin de pazar günü saat 16.30’da Mainz ile evinde oynayacak. Alman futbolunun en üst seviyesini izleyecek olan futbolseverler çift dil seçeneğine de sahip olacak.  
 
Bundesliga 2 heyecanı da beIN SPORTS’ta 
 
Hamburg, Schalke 04, Kaiserslautern gibi Alman futbolunun köklü kulüplerinin mücadele ettiği ve Kenan Karaman (Schalke 04), Barış Atik (1. FC Magdeburg) gibi Türk yıldızların top koşturduğu Bundesliga 2’nin heyecanı da sezon boyu beIN SPORTS’ta yaşanacak. Haftanın en kritik maçında ise Hamburg cumartesi akşamı 21.30’da Hertha Berlin’i konuk edecek.

Top Post Ad

Below Post Ad