Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-Smart’ta Şubat Ayı Dopdolu Geçecek

D-Smart, ödüllü film ve dizileri, belgeselleri, çizgi filmleri ile Şubat ayı boyunca abonelerine sevdikleriyle keyifli zaman geçirecekleri dopdolu bir Şubat ayı sunuyor.
 

D-Smart’ın film kanallarında Şubat ayı boyunca 1263 farklı film yayınlanacak. 
 


Sinema TV kanalında; ilki 1986 yılında çekilen ve “Take My Breath Away” şarkısıyla unutulmaz filmler arasında yerini alan Top Gun’ın tam 36 yıl sonra çekilen devam filmi, Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı “Top Gun: Maverick”, Emily Blunt’lı gerilim filmi “A Quiet Place Part II”, gerçek bir hikâyeden beyazperdeye aktarılan usta oyuncular Annette Bening ve Bryan Cranston’ın başrolünü üstlendikleri “Jerry & Marge Go Large”, Sandra Bullock, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe’li kadrosuyla dikkat çeken aksiyon ve komedinin iç içe geçtiği macera filmi “The Lost City” D-Smart’ta izleyiciyle buluşacak. 
 
Sinema Aksiyon kanalında; Millenium serisindeki Ejderha Dövmeli Kız rolüyle hafızalara kazınan Noomi Rapace’in başrolünde yer aldığı, bir suikastçinin hikâyesini anlatan “Assassin Club”, Dwayne Johnson’lı Jumanji serisinin son halkası “Jumanji: The Next Level” ve antik Mısır’ın gizemli dünyasında aksiyon dolu bir macerayı ekrana getiren “Gods of Egypt” filmleri Şubat ayında ekrana gelecek. 
 
Sinema Komedi kanalında; bir sabah her biri diğerinin vücudunda uyanan aile bireylerinin komedi dolu hikâyesini ekrana getiren “Family Swap” filmi TV’de ilk kez yayınlanacak. Ayrıca kadınlardan oluşan bir futbol takımını konu alan “Queens Of The Field” ve bir dönemin efsane dizisinden uyarlanan “Charlie’s Angels” gibi eğlenceli filmler de Sinema Komedi ekranında yer alacak. 
 
 Sinema Aile kanalında; popüler animasyon serisinin sinema filmi versiyonu “Paw Patrol: The Movie”, sevimli canavarların fantastik hikâyesi “Rumble” ve birbirinden eğlenceli maceralarıyla “Wonder Park” gibi ailece izlenecek filmler ekranda olacak.
 
 Sinema 1001 kanalında; sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış “The Godfather”, “Interview With the Vampire”, “Kramer vs Kramer” ve “Empire of the Sun” gibi kült filmler D-Smart izleyicisiyle buluşacak. 
 
MovieSmart Türk kanalında ise; Ali Sunal, Devrim Yakut ve Onur Atilla gibi oyuncuların rol aldıkları “Hereket Sekiz”, Gürgen Öz ile Seda Bakan’ın başrollerini paylaştıkları bilim kurgu komedi türündeki “Zaman Makinesi 1973” ile “Locman ve Mommo: Kız Kardeşim” gibi Türk sinemasının beğenilen filmleri yer alacak. 
 
EFSANE DİZİLERİN YENİ SEZONLARI SADECE D-SMART’TA 
 
 DiziSmart Premium kanalında; yeni sezonları sadece D-Smart’ta olan efsane diziler “Outlander”, “The Blacklist”, “S.W.A.T” ve “The Good Doctor” yayınlanmaya devam edecek.
 
FX kanalında; doğumunda terkedilmiş bir bebek olup yetiştirme yurtlarında zor bir çocukluk geçirdikten sonra yetenekli bir dedektif olarak göreve başlayan bir adamın hikâyesini anlatan “Will Trent” yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşacak. 
 
D-Smart çocuklar için de onlarca farklı içerik sunuyor. Çocuk Smart’ta; “Yakari” ve “Looped”, Cartoon Network’te; “Süper 1 Takım” ve “Kafadar Ayılar”, Cartoonito kanalında; “Mush Mush ve Arkadaşları” ve “Batwheals”, Disney Jr. Ekranlarında ise; “Süper Kediler” ve “Bluey” gibi çok sevilen çizgi içerikler ekrana gelecek. D-Smart’ta Şubat ayı boyunca belgesel tutkunları için de çok özel içerikler yer alıyor. 
 
National Geographic kanalında; “Uçak Kazası Raporu” ve “Jeff Jenkins ile Asla Asla Deme”, National Geographic WILD ekranlarında; “Şempanzelerin Dünyası” ve “Yavrular Büyürken”, BBC Earth’te; “Zorlu Görev: Köpek Balıkları” ve “Ben Fogle: Kayıp Diyarlar”, Discovery kanalında; “Iskartadan Asfalta” ve “Bering Boğazı'nda Altın”, Tarih TV ekranlarında ise; “Mimarların Piri Sinan” ve “Anadolu Arkeolojisi” gibi keyifle izlenebilecek belgesel ve programlar yayınlanacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad