Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Turksat 6A otomatik güncelleme nasil yapilir

Türksat 6A uydus 50 derecedeki testinin ardından ekim ayında 42 derece doğu yörüngesine yerleşecek 


 

herkes internette şu soruları sormaya başladı. turksat 6a  uydusu çanak ayarı nasıl yapılır? turksat 6a güncelleme frekansı ne ?

 



6A uydusu, 42 derece doğu konumuna yerleştiğinde Turksat 6A frekansları.Turksat 6A yayın yapan TV radyo kanallarını Turksat 6A otomatik güncelleme nasil yapilir sorusunun cevabını buradan öğreneceksiniz

TURKSAT 6A kanal Güncelleme Nasıl yapılır ? 

turksat 6A şebeke tarama hizmetinden faydalanmak için, Uydu alıcısının “Kurulum” veya “Ayarlar” menüsünden, “Tek Kanal Arama” alt menüsünde, “Uydu” kısmında “Türksat 42° E” ve Türksat 6A güncelleştirme parametrelerini manuel olarak girilerek, “Şebeke Arama” (Network Search) açık seçilmelidir. 

 

Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir. Turksat 6A Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcılarında ise yeni frekanslar otomatik olarak güncellenmekte olup herhangi bir ayar yapılmasına gerek bulunmamaktadır. 

Turksat 6A Uydusu bunun dışında haberleşme uydusu üzerinde planlanan Ka-Bant kapasitesiyle özellikle ticari gemi ve hava yolları pazarına da odaklanacak.gerçekleşecek. 

 

Türksat 6A uydusu 42.0° Doğu Manevra Ömrü16 yıl 

Uplink BantKu-Bant & Ku-BSS Bant, Ka-Bant , Q/V Bant Downlink BantKu-Bant & Ku-BSS Bant, Ka-Bant , Q/V Bant

Top Post Ad

Below Post Ad