Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Batwheels ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor

Cartoonito, sevilen çizgi filmi Bathweels’in 2. sezonuyla çocukları ekranların başına toplayacak. 
 

Batwheels’ın yeni bölümleri 21 Eylül’de 08:30-10:35 arasında Cartoonito’da peş peşe yayınlanacak. Batwheels’in aksiyon ve macera dolu hikayesi hız kesmeden devam ediyor. 


 
Süper güçlü ve eğlenceli genç araçlar kötü adamlarla mücadele etmeye 2. Sezonda da devam edecek. Batwheels’de; ekibin en hızlısı Bibi, özgüvenlisi Batwing, en güçlüsü Buff,en küçük kardeş Redbird veekibin tek uçan süper aracı Batwing, Batmobil Bam’in liderliğinde Gotham şehri çevresinde aksiyon dolu engellerle karşılaşacak.
 
Ancak Batwheels, ekip çalışması ve arkadaşlıkları sayesinde tüm engelleri aşmayı başaracak. Başlarına gelen olaylarla kendilerine özgü yetenekleri ve karakterleri sayesinde mücadele eden Batwheels, kendilerini özel kılan şeyin farklılıkları olduğunu tüm çocuklara gösterecek. 
 
Batwheels’ın tüm yeni bölümleri 21 Eylül’de 08:30-10:35 arasında Cartoonito’da peş peşe ekranlara gelecek. Tekrarları ise her gün saat 10:10, 13:00, 16:30’da izlenebilecek.  
 
Cartoonito Hakkında; 
Cartoonito, Warner Bros. Discovery çatısı altında yayın yapan okul öncesi çocuk ve aile kanalıdır. 
 
Örümcek Lucas, Toad ve Arkadaşları, Yıldızlararası Ella, Maşa İle Koca Ayı, Grizzy ve Lemmingler, Batwheels, Bugs Bunny Yapı Ustaları gibi önemli şovlarla orijinal okul öncesi çizgi filmlerin en iyilerini sunan Cartoonito, çocukların aileleriyle birlikte güvenilir karakterlerin keyfini çıkarabileceği ve bolca kahkaha atabileceği bir kanaldır. 
 
Şefkati, empatiyi ve kapsayıcılığı savunan Cartoonito, okul öncesi çocukların bireyselliğini kutlar, pozitif ve eğlenceli animasyonlu içeriklerle ilham vermeyi amaçlar.

Top Post Ad

Below Post Ad