Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bol Ödüllü Animasyon Dizi Bluey’ Ve Dünyasına Dair Tüm İçerikleri, Dısney+ta Seyircilerini Bekliyor

Hedef kitlesi okul öncesi çocuklar olan, bir çizgi dizi olarak 2018 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede bu kitleyi aşarak yetişkinlerin de büyük beğenisini toplayan animasyon dizi ‘Bluey’ ile 7 Ekim’de yayınlanmaya başlayan, Bluey ile Bingo’nun eğlenceli anlarına odaklanan ‘Bluey Kısalar’, Disney+’ta izleyicilerle buluşuyor. 
 

Joe Brumm tarafından yaratılan dizi merkezine, 6 yaşında bir Blue Heeler yavru köpeği olan Bluey’i alıyor. 


 
Animasyon türü severler için “gizli hazine” niteliğindeki dizi ‘Bluey’ ve yakın geçmişte yayınlanmaya başlayan ‘Bluey Kısalar’, izleyicilerini hayal gücü yüksek ancak gündelik hayatın dinamiklerinden de kopmayan bir dünyaya davet etmeye devam ediyor. 
 
Avustralya yapımı olan ve yayın hayatına başladığı 2018 yılında kısa sürede çocuklar kadar yetişkinleri de bağımlısına dönüştüren ‘Bluey’, 6 yaşındaki Blue Heeler yavru köpeği olan Bluey’in serüvenlerine yer veriyor. 
 
Küçük köpek, babası Bandit, annesi Chilli ve küçük kız kardeşi Bingo ile birlikte yaşayan Bluey, Bingo ile birlikte hayal gücünün sınırlarını aşan oyunlar oynarken türlü serüvenlere atılıyor. 
 
İzleyenleri, hem zengin hayal dünyası hem de gündelik hayatın ortak dertleri içinde arzuladıkları serüvenleri açısından yakalamayı başaran ve pek çok ödüle layık görülen ‘Bluey’, dünyanın dört bir yanında geniş bir seyirci kitlesine sahip oldu. 
 
Nielsen Medya Araştırmaları’na göre bu sene bugüne kadar ABD’de 584 milyon saati aşkın izlenerek dijital platformlar arasında en çok izlenen dizi olan ‘Bluey’, Bluey ile Bingo’nun eğlenceli anlarına yer veren ‘Bluey Kısalar’ da dizinin dünyasını kısa bölümler halinde yansıtmaya devam ediyor. Kısalar, izleyicilere oyun ve de eğlence dolu interaksiyon bir deneyim de yaşatıyor. 
 
BAFTA ve de Emmy gibi prestijli ödül törenlerinin “çocuk” kategorisinde ödüller başta olmak üzere sayısız ödüle layık görülen ‘Bluey’ ve de ‘Bluey Kısalar’, Disney+’a seyircilerini davet ediyor.

Top Post Ad

Below Post Ad